Over Bamboowear.nl

WIE ZIJN WIJ

Hallo! Wij vinden het erg leuk dat u wilt weten wie wij zijn, en stellen ons graag voor! Wij zijn Bamboowear.nl, en al sinds 1947 geven wij alles om onze klanten te voorzien van hun textiel en kleding. Om dit beter te kunnen doen en heel Nederland en België onze service aan te kunnen bieden, zijn wij sinds 2013 ook online te vinden, in wat uitgroeide tot Sokkentopper.nl en Bamboowear.nl.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Onze opgebouwde expertise gebruiken wij om assortiment, snelheid en kwaliteit tegen een scherpe prijs te bieden. Persoonlijke aandacht voor iedere bestelling, dat vinden wij belangrijk. Om dit ook echt zo goed mogelijk te kunnen bieden, leveren wij bijna al onze producten direct uit ons magazijn! Dit kost veel ruimte, maar is wel belangrijk om uw bestelling snel te kunnen afleveren, en te kunnen toezien op kwaliteit. Wij gebruiken onze ervaring ook om kwaliteitsartikelen aan te bieden. Niet zomaar ieder product vinden wij goed genoeg. Met dit in gedachte proberen wij de artikelen te vinden die u zoekt!

WILT U NOG MEER WETEN?

Heeft u vragen, of wilt u langskomen op een van onze 7 fysieke locaties? Twijfel niet, en laat het ons weten! U kunt ons altijd bereiken via onze contactpagina!